jueves, 13 de noviembre de 2014

UE BETXÍ 18 - 31 BM VINARÒS



Partit molt raro el viscut el passat dissabte al pavelló. El nostre rival, un Vinaròs molt ben plantat i amb les idees clares. Nosaltres, més de lo mateix. Per part local es va vore bon joc, un nivell de velocitat alt i molts contraatacs, provocant ocasions d'1 contra 0 claríssimes, les quals, en un gran percentatge, es van errar. I aquest va ser el problema, com ja passara contra Les Alqueries, de perdre un partit que podría haver estat més disputat tal i com va passar durant la primera part, la qual va ser molt igualada amb fases de bon joc i baixons per part dels dos equips.

La segona ja va ser un altra història. Nosaltres vam eixir decidits a remuntar els 4 gols de desventatja i posar-nos per davant. Vam correr al contraatac, van moure el baló prou bé fins aconseguir les ocasions buscades, però a l'hora de la veritat, li vam pegar al porter en tots els llocs on se podía. Açò va propiciar unes contres molt fàcils per als visitants que en un tres i no res es van situar a 8 gols de diferència, renta que va enfonsar als nostres xics. També, junt amb el cabreig amb l'àrbit per la pasivitat que mostrava davant de les fortes accions defensives i durs agarrons per darrere als braços que els visitants propinaven als locals, movent-se així com peix en l'aigua, va acabar de matar el partit. Per altra banda dir que la victòria és totalment merescuda per part de l'equip Vinarossenc, encara que no amb tanta desigüaltat al marcador. Vorem que passa a la tornada.

Reincidim en l'error de cara a porta, ja que fàcilment vam fallar entre 20 i 25 llançaments desde 6 metres i sense oposició. De fet, a mode de broma, de les pilotades que li vam pegar,  el porter no sabía si anar-s'en de festa per celebrar la seua bona actuació o anar directament a l'hospital del dolor... Açò tenim que solucionar-ho per a que no torne a passar si volem estar a la part alta de la classificació!!

Finalitzem deixant-vos l'enllaç de la galeria fotogràfica del partit. Unes boniques fotos fetes per Rubén Seglar, el qual està iniciant-se en el món de la fotografía i vídeo i vindrà a fer-nos fotos sempre que puga. Moltes gràcies!!

https://www.flickr.com/photos/128059934@N03/

No hay comentarios:

Publicar un comentario