lunes, 12 de mayo de 2014

MALSON PER OBLIDAR...

Després d'assimilar la dura pallissa que vam rebre ahir, trobem que el marcador és just pel que es va vore a la pista però injust pel que respecta a la igualtat tècnica dels dos equips (encara que reflexa a la perfecció la irregularitat de l'equip durant tot la temporada, siga per unes circumstàncies o altres...). Un mal plantejament inicial junt a una defensa molt fluixa i un parcial de 10-2 en 10 minuts va sentenciar abans d'hora el que podia haver sigut un bonic partit per a l'afició de tots dos equips. A partir de la segona meitat els nostres jugadors es van deixar anar i no van saber ni poder maquillar una mica el marcador, ampliant-se la diferència a un brutal i ridícul 39-21.
Però açò és com tot, sempre ha d'haver un guanyador i un vençut. En aquest cas ens ha tocat la pitjor part a nosaltres, però també ens va tocar la millor a Sueca, així que... I, com tothom sap, per a perdre una final abans cal jugar-la. Aquest any hem perdut dos finals, una d'elles vital per significar l'ascens de categoria, però això ens fa vore que els jugadors han demostrat, a l'hora de la veritat, que són prou capaços de tot.
Per la nostra part, només ens queda aprendre la lliçó per, en un futur, evitar que les opcions de pujar de categoria s'esfumen en tan sols 10 minuts. I a més, donar l'enhorabona al CD Sporting Salesiano d'Alacant per la gran temporada que han fet i per l'ascens, desitjant-los molta sort l'any que ve.
Ací teniu la galeria d'imatges del partit d'ahir, la qual ha sigut possible gràcies a Alejandro Fernández. Va realitzar un gran treball.