martes, 14 de octubre de 2014

JA ESTEM ACÍ DE NOU... TEMPORADA 2014/15

Després d'un temps sense actualitzar la pàgina, ja estem ací per informar-vos de totes les novetats que envolten al club.

A les categories base continuem amb una gran afluència de xiquets i xiquetes, tenint coberts tots els equips possibles. Tots ells tenen moltíssimes ganes de fer-ho bé i així ho estan demostrant a les respectives competicions lligueres, les quals ja han començat des de fa un parell de setmanes. Els donem el nostre ànim per que continuen treballant i per a que no es desesperen si els resultats positius encara no arriben, ja que poc a poc ho aconseguiran.

En quant a l'equip juvenil, ha iniciat la lliga amb una derrota a domicili del CH Vila-real i amb una victòria al nostre pavelló davant d'un guerrer BM Almassora. A vore si continua la ratxa i enllacen uns quants partits guanyant.

I, finalment, pel que fa a l'equip sènior, encara una nova temporada amb il·lusions renovades però sabent que serà molt dur continuar un any més a la part alta de la classificació, i més després de 4 anys lluitant per aconseguir un ascens per mèrits esportius i no de rebot. L'any passat va ser la temporada que més a prop ho vam tindre. Després d'una fase d'ascens espectacular, ho teniem tot de cara; una final a un partit, però no cal recordar lo desastrós que va ser i lo mal que ho van passar els jugadors per donar eixa imatge de derrota a la seua afició. Però per poder guanyar, abans s'ha de perdre quan estàs a punt d'aconseguir-ho; així que açò ens dona més ganes si cap i una força que, junt a la de la gent que sabem que tornarà a plenar el pavelló i la dels jugadors joves que s'incorporen amb ganes de demostrar el que valen, estem segurs ens ajudarà a plantar-li cara a tot el món.

Parlant de la lliga, demà la iniciem a casa del BM Alqueries amb un horari propi de la champions de futbol, degut a un aplaçament. Però la setmana no acaba ací, ja que dos dies després (divendres 17) tindrem el primer partit oficial a casa, al nostre pavelló, contra el BM Onda (20:30h).

Us hi esperem a tots, com sempre, per tal d'animar-nos. Sense vosaltres no aconseguirem els objectius proposats... vingueu i a per totes!!!!

Bona temporada 2014 - 2015 !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario