miércoles, 29 de mayo de 2013

DISSABTE DE FINALS A BETXÍ

Ya estem preparant-nos per a la gran festa que viurem aquest cap de setmana. Des del club estem segurs que tot el que estem preparant farà que s'ho passeu d'allò més bé i que passeu un dissabte molt entretingut.


Aquest dissabte pel matí l'handbol Betxí serà l'organitzador de les semifinals i final aleví i benjamí i per la vesprada de la final a tres sènior (copa federació). Els xiquets del nostre club s'estan preparant per a guanyar pel matí i el nostre sènior vol demostrar, en aquest triangular final, a Castelló i Benicàssim que també està a la seua altura competitiva.

Açò soles ja sería entretingut, pero des del club volem que siga una autèntica festa i, per tant, estem preparant castells unflables per als més menuts, rifes que de segur vos cridaran molt l'atenció, molta música per a ambientar la competició i, sobre tot, molt d'handbol.

En resum:

- Dissabte de matí: seminfinals i finals aleví i benjamí.

- Dissabte de vesprada: final a tres de la copa federació sènior (baix està el cartel amb els horaris).


Us esperem a tots, tant de matí com de vesprada, al pavelló per animar als nostres!! De segur que no us arrepentireu de triar aquesta vesprada d'handbol!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario