miércoles, 5 de junio de 2013

CAMPIONS DE LA COPA 2013 SÈNIOR I BENJAMÍ !!

Una vegada més, tornem a ser feliços amb l'handbol. L'equip sènior va guanyar el dissabte passat la copa federació 2013 després de jugar el triangular entre Benicàssim, Castelló i nosaltres al nostre pavelló.

En el primer partit, el BM Benicàssim va remuntar la gran diferència al marcador de la que el BM Castelló gaudia els primers minuts, per a guanyar els 2 punts i deixar quasi sentenciat a l'equip de la capital.

Seguidament, l'equip local, l'handbol Betxí, va entrar en escena, jugant contra el perdedor de l'anterior partit. L'inici va ser rapidíssim per part dels dos equips i ningú va poder assolir una bona ventatja. Però, degut a que només es jugàven 30 minuts, els locals es van aprofitar i en els últims segons van eliminar per complet a l'equip rival amb 2 gols de diferència.

Finalment, en el partit que anava a decidir qui sería el guanyador de la copa 2013, s'enfrontaven Betxí i Benicàssim en un partit que sempre deixa moments de qualitat i, sobre tot, molta tensió i rivalitat. En aquest cas, ens vam distànciar amb un 1-5 i, després, 4-9. Però açò era una final i, quan tothom pensava que ja estava guanyada, Benicàssim va traure la seua qüalitat a relluïr i va col·locar-se 8-9 amb un parcial 5-0. Amb aquest marcador tan ajustat, els últims minuts van ser apassionants i la grada, junt a la fortuna, es van involucrar al màxim amb la causa, ajudant a l'equip a guanyar la copa.

Destacar al nostre porter David Gil Ramos, per la seua gran actuació, amb aturades quasi impossibles desmoralitzant totalment als contrincants. I també, per suposat, a la gradería, la qual va acudir al nostre cridament per ajudar-nos.

Però aquesta no va ser l'única copa guanyada el passat dissabte, ja que pel matí l'equip benjamí va guanyar les seues respectives semifinal i final, proclamant-se campions de la copa 2013!!

Encara que sone repetitiu, les gràcies a l'afició i als pares del xiquets no poden faltar ja que, com sempre, es van comportar de meravella i amb molta educació. Només cal donar la enhorabona als xiquets/es i als seus entrenadors, perquè estan fent una feina molt bona. El futur que li espera a l'handbol Betxí es molt bo...

Ací us deixem un xicotet fragment de la final entre l'Handbol Betxí el BM Benicàssim, el qual està dins de l'àlbum del mateix día: