martes, 19 de noviembre de 2013

AGAFEM FORÇA PER A LA SETMANA QUE VE

UE BETXÍ 27 - 13 BM ONDA

Bon partit per part del nostre equip el realitzat el passat dissabte dia 16 de Novembre. El precedent era un partit desastrós, perdent contra el Castelló "B", un equip ben organitzat però que degut a la nostra experiència mai devíem haver-lo perdut. Tot i aixó, estem en una lliga que qualsevol et pot donar problemes i així va ser, junt a la mala sort, vam perdre dos punts que ens haguessin situat al capdavant de la classificació.

Bé, poc s'ha de dir del partit del dissabte, ja que va ser dominat per nosaltres des del principi fins el final. Ens va costar despegar-nos al marcador un poc a la primera part però amb una gran defensa i un joc ràpid en atac ho vam aconseguir, arribant al descans amb una diferencia de 6-7 gols.

A la segona part vam augmentar la intensitat defensiva i vam deixar al Onda a 0 els primers 20 minuts. Açò va permetre augmentar més la ventaja i donar tranquilitat a l'equip, savent que les coses s'havien fet com feia falta. Finalment, l'equip es va relaxar una mica i va deixar correr els últims minuts amb molta calma fins el final del partit.

Destaquem en aquest partit l'actuació dels nostres jugadors més joves i d'altres, no tan joves, però que no havíen gaudit de molts minuts aquesta temporada. ho van fer molt bé i van aprofitar al màxim aquesta oportunitat per reivindicar-se.

Respecte a la situació lliguera, pel moment som segons, darrere del BM Almassora, el nostre pròxim rival. És un equip jove com el nostre i amb moltes ganes de fer-ho bé i aconseguir el màxim premi possible d'aquesta categoría. Pel moment ens enfrontarem el pròxim dissabte a les 19:00h al pavelló municipal de la garrofera; serà un partit molt bonic i disputat, així que us demanem, si podeu, que vingau a recolzar a l'equip, ja que es un partit clau si volem acabar primers a la lliga.