domingo, 24 de noviembre de 2013

FINALITZA LA PRIMERA VOLTA DERROTANT AL LÍDER

BM ALMASSORA 21 - 26 UE BETXÍ

Finalitzem la primera volta d'aquesta curta lliga, degut als pocs equips que hi han a la provincia de Castelló, amb una victòria importantíssima a domicili del líder, el BM Almassora. Aquest triomf ens sitúa de nou al capdavant de la classificació però empatats a 10 punts amb l'Handbol Vinaròs i amb el mateix BM Almassora. Però allò verdaderament important i que cal remarcar és que, tot i haver tingut dos errors a aquesta volta, l'equip ha demostrat, en els tres partits disputats contra els equips capdavanters, que és capaç de fer front a qualsevol equip d'aquesta lliga. De fet, l'equip ha guanyat als seus tres principals perseguidors, però ha perdut contra Alqueries i Castelló "B", dada que ha de fer que la concentració augmente en la segona volta, la qual comença la setmana que ve contra l'Handbol Vila-real... açò no para. No ens podem permetre perdre més punts.

Pel que respecta al partit d'ahir, l'equip va treballar moltíssim (sobre tot a nivell mental) durant la setmana prèvia i açò es va notar des del principi fins el final del partit. Va ser de gran utilitat, sobre tot, al principi del partit, ja que a causa dels errors de cara a porta, l'equip local va materialitzar un parcial de 3-0. Els nostres no van caure en la no-concentració i poc a poc van igualar el partit. I així es va mantindre fins arribar al descans (12-12) d'una primera part on van tindre protagonisme les defenses, però no per bones sinó al contrari, ja que les imprecisions en els dos equips van ser aprofitades pels llançadors dels dos conjunts, sobre tot Conrado Monterde per part de l'Almassora i Jorge de la Rosa per part de l'UE Betxí.

La segona part, des del primer minut, va ser diferent a la primera, ja que de forma incomprensible l'equip local va començar a cometre errors. Errors que eren aprofitats pels visitants per distanciar-se, en qüestió de 10-15 minuts, al marcador fins als 6/7 gols. Aquesta diferència va ser insalvable per l'equip local degut a que no savíen com parar els atacs dels nostres joves jugadors, els quals van desplegar un millor joc que en la primera part; però sobre tot cal destacar a Jaime Ruiz, el qual va donar un recital espectacular de joc, demostrant allò que és capaç amb la seua gran qüalitat tècnica, ordenant a l'equip i agafant responsabilitat quan les coses estaven més complicades. En els últims minuts els nostres es van relaxar una mica donat que el partit ja estava guanyat i l'equip local va maquillar el marcador a més de mostrar algunes actituds d'impotència que van provocar alguna discussió entre els dos equips; actes sempre vergonyosos, per suposat.

Però no ens oblidem del nostre gran porter David Gil, ja que va aturar 5 penaltis i va realitzar moltes aturades que ens van ajudar a guanyar el partit amb més tranquilitat, ja que sinó haguès sigut un final una mica més igualat. Però com qualsevol jugador, la seua feina es aturar balons i així ho va fer.

Bé, podem dir que el nostre equip va anar a Almassora a jugar contra un fort líder al que, en aquest cas, li va correr més el cap que les cames i açò li va passar factura contra un sòlid Betxí que tenía ben estudiat al rival i sabia el que havía de fer en tot moment, sobre tot a nivell mental.

Agraïm a la gent de Betxí que va anar a vore el partit, ja que tot i ser pocs, va ser una alegría vore que hi ha aficionats que acudeixen tots els dissabtes a vore el partits, juguem on juguem. La vostra força ens va ajudar a traure el partit endavant i dur-nos els dos punts a casa.

La setmana que ve tenim un altre partit molt important: anem a casa de l'Handbol Vilareal, el qual ha posat les coses molt difícils aquest dissabte al BM Vinaròs. Serà un rival molt dur de guanyar i hem de començar des de hui a mentalitzar-nos i motivar-nos si volem guanyar els dos punts.

Esperem vore-vos a tots al pavelló J.B. Llorenç de Vila-real aquest proper dissabte, us necessitem!!