domingo, 1 de diciembre de 2013

VÍCTIMES DELS NOSTRES ERRORS

CH VILAREAL 17 - 16 UE BETXÍ

Com ja es pot comprobar amb el marcador, al partit van predominar les defenses, les exclusions i el joc brut. L'equip local tenia estudiat el que havía de fer: ser agresiu en totes les accions i intentar parar el joc del ahir líder de la categoría. I així va ser durant moments concrets del partit, però quan els visitants van dominar van tindre l'oportunitat de distanciar-se al marcador i aconseguir la victòria amb certa tranquilitat. Però ahir no era el día, no vam mantindre el cap fred i la selecció de llanaçament no va ser la correcta en ocasions de 1 contra 0. El joc va ser bo fins arribar a aconseguir la situació clara de gol de la que ja hem parlat, però vam errar 1 penalti i 15 llançaments fàcils que, més que parar-la el porter, li vam pegar nosaltres a ell. Açò et penalitza moltíssim a aquestos partits i així va ser, vam perdre dos punts importantíssims per a distànciar-nos del Vilareal, equip que ara ens empata a punts a la classificació i ens baixa fins la tercera posició.

Del partit poc més cal dir ja que no va ser molt vistós en quant a joc. Va tindre més moments de jugades individuals que colectives i açò sempre fa menys interesant l'encontre. Sobre tot, si cal dir-ho una volta més, van predominar les errades dels dos equips i la falta de concentració degut a les ganes que hi havía de guanyar i la tensió que açò provocaba en els dos equips.

Per a futurs partits cal aprendre dels errors i d'aquestes derrotes tan dures psicológicament parlant, ja que la nostra situació a la lliga continúa siguent bona i favorable per aconseguir una de les 4 places disponibles per als encreuaments que decidiran quins 2 equips participen aquest any a la fase d'ascens a la 2ª Nacional.

Moltes gràcies, com sempre diem, pels ànims de la gent que es va desplaçar fins a Vilareal i demanar-vos disculpes a tots, ja que de segur que volieu presenciar una victòria dels nostres jugadors. No va poder ser, però hor tornarem a intentar després del pont en un partit importantíssim, contra les Alqueries, equip que ja ens va guanyar a la primera volta i que ara, en casa, intentarem guanyar sense comtemplacions ni cap tipus de tonteria.

Us esperem a tots el dissabte 14, ja que necessitem el vostre ànim en aquestos moments una mica complicats!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario